Meer voorbeelden van mijn werk

Dus jij wilt nog meer voorbeelden van mijn werk bekijken?
Nou, klikken maar!


LeesparadeDelubas Leesparade Plusboeken
De Plusboeken van Delubas bieden extra uitdaging voor de snelste lezers in groep 3 t/m 8. Ik schreef mee aan alle leesboeken en maakte lesopdrachten.
Blader door Plusleesboek M5.
Bekijk een voorbeeld van Werkboek M6.


Kunstindegrot1.jpgKunst in de grot
Heel vroeger woonden er mensen in een grot. Het was er donker en de muren waren kaal. ‘De grot heeft wat kleur nodig’, zeiden de mensen. Ze verfden stippen en lijntjes op de wand. En ook dieren. De grot werd steeds mooier.

Uit: Leesparade Plusboek AVI-M4, Delubas


De geheime broer.jpg
De geheime broer (lesmateriaal)
In ‘De geheime broer’ (Engelse titel: ‘A time to love’) wil de gehandicapte Babak graag naar school. Bij deze Iraanse film ontwikkelde ik lesmateriaal op het snijvlak van mediawijsheid, aardrijkskunde, geschiedenis en maatschappijleer.

Uit: Movies That Matter, gedeelte van lesbrief ‘De geheime broer’


DUF - Ideale schoonheid.jpgIdeale schoonheid. Bestaat dat?
Geef toe: jij vindt jezelf vast niet perfect. Te grote neus, te dikke benen… Bijna iedereen is wel ergens ontevreden over. Maar is het wel terecht dat je zo met je uiterlijk bezig bent? Bestaat er zoiets als de ideale schoonheid?

Uit: DUF boektijdschrift voor jonge breinen


Voedselvanrestafval.jpgVoedsel van restafval
Nederlandse supermarkten gooien hun zacht geworden tomaten weg. Want als ze er niet meer helemaal ‘fris’ uitzien, wil geen klant ze nog kopen. Zo wordt er in ons land elk jaar voor 150 miljoen euro aan bruikbaar voedsel weggegooid.

Uit: Delubas Leesparade, technisch en begrijpend lezen groep 8


<< Terug naar de eerste pagina met voorbeelden van mijn werk.