Tekstschrijver Utrecht

Heb je gegoogeld op ‘tekstschrijver Utrecht’?
Die heb je dan nu gevonden.
Ik ben namelijk tekstschrijver en ik werk in Utrecht.

Tekstschrijver in Utrecht

Je begrijpt waarschijnlijk wel dat ik deze pagina heb geschreven om in Google gevonden te worden op ‘tekstschrijver Utrecht’. Want dat ik in Utrecht werk is leuk, maar voor mijn werk niet zo heel belangrijk. Wel fijn dat je op mijn website bent beland! Kijk vooral even rustig rond om te zien of ik iets voor je kan betekenen. En heb je vragen, neem dan vrijblijvend contact op.

Meer weten? Neem contact op!

Wat kan deze tekstschrijver in Utrecht voor je doen?

Ik werk al ruim twintig jaar als tekstschrijver en eindredacteur.
Benader me gerust als je iemand zoekt voor:

Eindredactie

Daar zit je dan, met een tekst waar geen lucht meer in zit. Of geen eigen stijl. Er hebben zo veel mensen aan de tekst meegeschreven, dat alle oorspronkelijkheid eruit is geramd. Dat gebeurt vaak bij rapporten, brochures en folders van grote organisaties. Maar ook bij teksten van zzp’ers, die er al hun vrienden naar laten kijken. Herkenbaar? Laat mij dan maar even. Ik schrap, verplaats en benadruk. Vind ik super leuk. Echt!

Teksten voor kinderen

Ik schrijf en redigeer teksten die speciaal voor kinderen en jongeren zijn bedoeld. Omdat ik houd van pakkende teksten met een verrassende invalshoek. Omdat ik de nieuwsgierige, open houding van kinderen geweldig vind. Omdat ik het leuk vind om anderen iets uit te leggen. En stiekem ook omdat ik kinderonderwerpen zelf ont-zet-tend interessant vind.

Lesmateriaal

Wie graag dingen uitlegt én graag voor kinderen schrijft, belandt al snel in de wereld van de educatieve uitgeverijen. Ik dus ook. Wel heb ik eerst een cursus Onderwijskunde aan de Universiteit Utrecht gevolgd. Omdat ik vind dat je niet onbeslagen ten ijs moet komen. Sindsdien schreef ik onder andere (mee aan) lesmethodes Nederlands, zaakvakken (PO), Studievaardigheden en Multimediale Producten. Binnenkort ook voor jouw uitgeverij?

Meer weten? Neem contact op!

Teksthulp voor zzp’ers

De meeste zzp’ers hebben veel energie en weinig budget. Ze schrijven hun teksten zelf. Vaak gaat dat goed, maar soms lukt het niet. De teksten ‘willen niet’. Inmiddels heb je je teksten dan al zo vaak gezien, dat ze je neus uit komen. Tijd voor een tekstschrijver die fris tegen je teksten aankijkt en er alle wollige ballast uit durft te schrappen.

Website verbeteren voor zzp’ers

Zijn de teksten op je website verouderd? Levert je website je nauwelijks nieuwe klanten op? Ben je onvindbaar in Google? Dan is het tijd om je site eens aan te pakken. Met wat simpele ingrepen kun je al snel veel meer bezoekers naar je website trekken. In overleg kijken we hoe je je website in korte tijd flink kunt verbeteren.